Blaak office interior

Commission: Interior Design + Project management by Atelier Robidoux
Location: Rotterdam, The Netherlands
Surface: 800 m2
Design: 2016  Realization: 2016
Construction: M’Art
Photograph: Christian van der Kooy

Inspired by the motto of this outstanding software company “Simplify your IT” we proposed a functional interior that is playful with the existing building structure to optimize the human flow.  To represent the company, a dynamic light plan has been develop.  The light tube are made of simple material as aluminum and acrylic, and its standing for the best and most efficient LED technology.  The office is organised with a range of 3 different spacial experiences.  The public space included a lively corridor, a lunch area and benches along the façade, a billiard area and a podium for office presentations.  The semi private space are working open space that have been half close with special acoustic colourful kartboard panels for privacy.  The private space are enclose and expressive, giving a sense of place within the office.