Blog

Voorontwerp kantoor inrichting

Samen met Chantal Hoozemans hebben wij opdracht gekregen om een nieuwbouw kantoor interieur – ontwerp en realisatie. Wij kijken uit  naar het eerste inventarisatie gesprek en ook naar een prettige en inspirerende samenwerking!

Start bouw Haarlem

De aannemer is begonnen! In Haarlem is de verbouwing van de begande grond en tuin van start gegaan. Diverse aanpassingen van het bestaande constructie waar staalwerk wordt uitgevoerd. Het ziet keurig uit!

Halfverharding onderzoek

De materialisatie van de Zomerkamer is vol opgang. Fijn en leerzame kennis uitwisseling over allerlei halfverhardingen en hun mogelijkheden bij Paul Castelijn, hovenier.

Kassen excursie

De zomerkamer wordt uitgewerkt tot definief ontwerp. Wij hebben een aantal kassen bezocht samen met onze opdrachtgevers en veel geleerd van de kassenbouwers en deze ingenieus prefab systeem.

Ontwikkelplan voor kerkgronden Urbanuskerk

De gemeente Ouderamstel en de regionale Urbanusparochie willen samen onderzoeken wat de mogelijkheiden zijn voor herontwikkeling van de kerkgronden van de Urbanusparochie in Ouderkerk Zuid. Atelier Robidoux denkt als stedebouwkundige mee aan deze uitdagende opgave.

Excursiegids landschap en architectuur

In opdracht van de TU Delft hebben wij een excursiegids samengesteld waar landschapstypes en architectonische objecten elkaar aanraken. De studenten mogen de excursies zelf beleven vanaf het volgende school semester.

Bouwvergunning binnen!

De gemeente Haarlem heeft laten weten dat de bouwvergunning verlengt mag worden.  Samen met de aannemer wordt de bouwvoorbereiding klaar gemaakt.  De tuin ontwerp wordt ook meegenomen in samenhang met de realisatie van deze aanbouw.